Over mij

Mijn naam is Daniëlle de Louw, ik ben 48 jaar oud, getrouwd en moeder van 3 prachtige kinderen. Na het afronden van een mode-opleiding, ben ik gaan werken bij een modebedrijf in Duitsland. Om vervolgens in 1993 in Veenendaal mijn eigen beddenspeciaalzaken te starten. Echter hebben mijn man en ik in 2006 besloten mijn man een nieuwe uitdaging aan te gaan en verhuisden naar Singapore.

In Singapore ben ik dan ook door het vele reizen door heel Azië verslingerd geraakt aan de fotografie. Een grote inspiratiebron waren de prachtige kleuren, verschillende culturen en bijzondere natuur. Daar ben ik toen ook gestart met het volgen van fotocursussen bij topfotografen.

Vakopleiding aan de fotovakschool

Na vier jaar keerden we terug naar Nederland en besloot ik de vakopleiding aan de fotovakschool in Apeldoorn te gaan volgen. Voor mijn afstudeerproject koos ik voor Newborn fotografie. Ik werd geïnspireerd door een foto van Kelly Brown littlepiecesphotography.com.au. De wijze waarop zij met de Newborn baby en de klant omgaat, vind ik bijzonder. Rustig en begripvol, met als resultaat prachtige foto’s.

Ik weet nog dat toen mijn eigen kinderen waren geboren, ik de eerste paar uur alleen maar naar ze heb gekeken. Zo bijzonder vond ik de puurheid van een pasgeboren baby. Ik vind het dan ook oprecht bijzonder dat ik bij gezinnen dit moment mag vastleggen. Mooi is de emotie tussen vader, moeder en hun pasgeboren kindje. De trots die zij uitstralen naar hun pasgeboren kindje is prachtig. Wanneer de baby spontaan begint te grijnzen of moet gapen, als het lukt om dat moment vast te leggen, dat is zo leuk.

Ga ik een fotoshoot voor jou/jullie maken?

Ik hoop dan ook dat ik in de toekomst nog heel veel Newborn baby’s met ouders, broertje(s) en zusje(s) mag fotograferen. Maar ook een geboorte of een gezin fotograferen vind ik ontzettend leuk om te doen. Eigenlijk vind ik alle fotoshoots erg bijzonder om te doen. Benieuwd wat ik  voor jou of jullie kan betekenen? Neem dan contact op voor een kennismakingsgesprek!